Κατάμεστο το Δημοτικό θέατρο Κορίνθου στο κάλεσμα του Βουλευτή Κ.Κόλλια : “Συνεχίζω να δουλεύω για την Κορινθία και τους ανθρώπους της πιστός στις αρχές μου”

Κατάμεστη ήταν η αίθουσα του Δημοτικού θεάτρου Κορίνθου σήμερα το πρωϊ γιατί όλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Βουλευτή Κώστα Κόλλια για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας . Όσοι βρέθηκαν από νωρίς εκεί μέχρι αργά το μεσημέρι , αντάλλαξαν ευχές για τη νέα χρονιά  και άκουσαν τον κο Κόλλια  να απευθύνεται στους προσκεκλημένους του με θέρμη , ευχαριστώντας τους για την παρουσία τους εκεί. Ο Βουλευτής της Ν.Δ  έστειλε μήνυμα νίκης για τις προσεχείς εθνικές εκλογές  και αναφέρθηκε στο έργο της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν παρέλειψε να ασκήσει κριτική στο ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ και τους χειρισμούς του επαναλαμβάνοντας το μήνυμα του Πρωθυπουργού: «Φθάνει πια» .

 

Παράλληλα χαρακτήρισε όλα όσα κατακτήθηκαν μέχρι σήμερα από την κυβέρνηση ως «προϊόν σκληρής δουλειάς» και τόνισε πως η παρούσα κυβέρνηση θα συνεχίσει να εργάζεται για να διασφαλίσουν καλύτερες ημέρες.

Παρόντες εκπρόσωποι της Περιφερειακής Αρχής και της τοπικής Αυτοδιοίκησης , φορέων και συλλόγων στελέχη του κόμματος , φίλοι του Βουλευτή και πλήθος κόσμου. Παρών και ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Το κόμμα είναι οικογένεια, είπε χαρακτηριστικά ο κος Κόλλιας ολοκληρώνοντας την ομιλία του , δίνοντας την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την Κορινθία και τους ανθρώπους του , πάντα με αγνά κίνητρα.

Δείτε βίντεο στο κανάλι μας στο youtube

VID_20230219_115854.mp4

VID_20230219_115919.mp4

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ