Κορινθιακές επιχειρήσεις, δηλώστε συμμετοχή στο “Peloponnese Food Stories”

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τις κορινθιακές επιχειρήσεις για τη δυνατότητα που έχουν να συμμετέχουν και να προβάλουν τα προϊόντα τους και τη δράση τους σε μια πολύ σημαντική διοργάνωση :

“Το TBEX είναι το μεγαλύτερο συνέδριο και εκδήλωση δικτύωσης για travel bloggers, δημοσιογράφους ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, δημιουργούς περιεχομένου Social Media, τις μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδου.400 έμπειροι επαγγελματίες του χώρου, από όλον τον κόσμο, θα συναντηθούν από τις 8 έως τις 11 Μαΐου 2023 στην Καλαμάτα, για να συνδεθούν, να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις, στρατηγικές και τακτικές της τουριστικής αγοράς, αλλά και για να προβάλλουν την ομορφιά και τις μοναδικές εμπειρίες της Πελοποννήσου.

Δημιουργοί περιεχομένου που διψούν για γνώση, δικτύωση και εμπειρίες που θα μοιραστούν με τους ακολούθους τους. Τravel bloggers, δημοσιογράφοι ταξιδιωτικού ρεπορτάζ, δημιουργοί περιεχομένου Social Media, οι μεγαλύτερες ταξιδιωτικές εταιρείες και επαγγελματίες του κλάδου συναντιούνται για να μάθουν από τους ειδικούς του χώρου, να δικτυωθούν, να χτίσουν φιλίες και να εξερευνήσουν τον προορισμό. ​ Επαγγελματίες του τουριστικού κλάδου συναντούν τους κορυφαίους του είδους, μαθαίνουν και έχουν την ευκαιρία να δικτυωθούν ανακαλύπτοντας τις καλύτερες πρακτικές των DMOs (Εταιριών Διαχείρισης Προορισμών) και των γνωστότερων τουριστικών brand με στόχο να βρίσκονται πάντα ένα βήμα μπροστά και να ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό τους.

Στο πλαίσιο διοργάνωσης της TBEX Europe 2023 Peloponnese, που θα φιλοξενηθεί στην Καλαμάτα, οργανώνονται παράλληλες δράσεις φιλοξενίας με στόχο την ανάδειξη του χαρακτήρα της Πελοποννήσου. ​Πέραν του προγραμματισμένου για τις 10 και 11 Μαΐου συνεδρίου, έχουμε προβλέψει και δύο πάρτυ. Το ένα εξ’αυτών, “Peloponnese Food Stories | Ιστορίες Γεύσεων, Ανθρώπων, Πολιτισμού”, έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 9 Μαΐου και θα υλοποιηθεί στο Ιστορικό Κέντρο της Καλαμάτας και εκτιμάται ότι θα συμμετέχουν 500 περίπου προσκεκλημένοι. ​

Οι επιχειρήσεις της Κορινθίας που ενδιαφέρονται να προβάλουν τα προϊόντα τους και τη δράση τους μπορούν να συμμετάσχουν ως χορηγοί του συνεδρίου με δύο χορηγικά πακέτα.

Η συμμετοχή σας προκειμένου να αναδείξουμε τον τόπο μας με τον καλύτερο τρόπο είναι επιβεβλημένη γιατί κάθε τόπος είναι οι άνθρωποί του, η παραγωγή του, η προσπάθεια που γίνεται από όλους μας να προσφέρουμε ένα μοναδικό τουριστικό προϊόν.” καταλήγει η ανακοίνωση.  ​

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ