Κοτόπουλο με πιπεριές και κρέμα γάλακτος

Σοτάρω αρχικά σε ένα τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο το κοτόπουλο και το βάζω στην άκρη.

Σοτάρω τώρα τις πιπεριές και τα μανιτάρια και μόλις είναι έτοιμα ρίχνω και το κοτόπουλο.

Σβήνω με το αλκοόλ και δυναμώνω τη φωτιά να εξατμιστεί.

Ρίχνω αλάτι, πιπέρι, θυμάρι και μόλις είναι έτοιμο ρίχνω την κρέμα γάλακτος και χαμηλώνω τη φωτιά να σιγοβράσει για περίπου 20 λεπτά.

Ρίχνω δύο κουταλιές τις σούπας τυρί φιλαδέλφεια, το ανακατεύω και αφήνω ακόμα 5-10 λεπτά και κλείνω το μάτι.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ