Κυριάκος Μητσοτάκης: ” Προχωράμε στην εφαρμογή δύο περαιτέρω διευκολύνσεων για όσους υποβάλλουν αίτηση για το Πρόγραμμα “Σπίτι μου 2”

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σε χθεσινή του ανάρτηση στο FB, αναφέρει: Στη σύσκεψη για τα προγράμματα «Σπίτι μου 2» και «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου», είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μία συνολική επισκόπηση των προγραμμάτων για τη στέγαση από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας.

Μετά τη μεγάλη επιτυχία του πρώτου προγράμματος «Σπίτι μου», μέσα από το οποίο παραπάνω από 9.000 συμπολίτες μας θα μπορέσουν να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι, τον Ιανουάριο θα ξεκινήσει το πρόγραμμα «Σπίτι μου 2» με 2 δισ. ευρώ συνολικούς πόρους. Το πρόγραμμα έχει ήδη προκαλέσει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον σε πολλούς συμπολίτες μας, γι’ αυτό και προχωράμε στην εφαρμογή δύο περαιτέρω διευκολύνσεων για όσους υποβάλλουν αίτηση.

Θέλω, επίσης, να προσθέσω την πολύ μεγάλη σημασία του προγράμματος «Αναβαθμίζω το Σπίτι μου». 400.000.000 ευρώ, έως 25.000 ευρώ άτοκο δάνειο, με περίοδο αποπληρωμής από τα 3 έως τα 7 χρόνια, θα κατευθυνθούν για δαπάνες ενεργειακής αναβάθμισης των σπιτιών, χωρίς ουσιαστικά εισοδηματικά κριτήρια.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ