Κωστής Χατζηδάκης για Χρίστο Δήμα: “Αναλαμβάνει την κρισιμότερη ίσως θέση της μέχρι τώρα διαδρομής του”

Μετά την τελετή παράδοσης-παραλαβής στο Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας & Οικονομικών , από τον Χάρη Θεοχάρη στον Χρίστο Δήμα , ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης  δήλωσε για τον απερχόμενο και το νέο Υφυπουργό:

«Ο Χάρης Θεοχάρης υπήρξε στενός μου συνεργάτης για ένα χρόνο, για μια σειρά από θέματα που απαιτούσαν γνώση, ταχύτητα, σκληρή δουλειά και ειλικρινή ανθρώπινη επαφή. Προωθήσαμε μαζί μια σειρά από πρωτοβουλίες, με στόχο τον εκσυγχρονισμό του φορολογικού συστήματος. Του εύχομαι καλή επιτυχία στη συνέχεια της πολιτικής του διαδρομής. Οι γνώσεις του, η εργατικότητά του κι η διάθεσή του για προσφορά θα είναι πάντοτε χρήσιμες στη Νέα Δημοκρατία και την Κυβέρνηση.

Με τον Χρίστο Δήμα γνωρίζομαι πολλά χρόνια. Πολιτικός της νέας γενιάς, που έχει παράλληλα νέες ιδέες και διεθνείς παραστάσεις. Αναλαμβάνει την κρισιμότερη ίσως θέση της μέχρι τώρα διαδρομής του. Είμαι βέβαιος ότι θα τα καταφέρει και θα συμβάλει αποφασιστικά στη συλλογική μας προσπάθεια να ανεβάσουμε την Ελλάδα ακόμα ψηλότερα».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ