Μάριος Θεμιστοκλέους για πιστοποιητικό εμβολιασμού: «Θα καταργηθεί κάποια στιγμή, αυτό είναι δεδομένο. Δεν έχει νόημα να προσδιορίσω το πότε ακριβώς»

Απαντώντας σε όσα ακούγονται περί κατάργησης του πιστοποιητικού εμβολιασμού ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Υγείας του Υπoυργείου Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους μιλώντας στον ΣΚΑΪ, δήλωσε:
«Θα καταργηθεί κάποια στιγμή, αυτό είναι δεδομένο. Κάποιες ευρωπαϊκές χώρες έχουν ήδη προχωρήσει στην κατάργηση του πιστοποιητικού εμβολιασμού.” «Το πότε ακριβώς θα γίνει αυτό, θα εξαρτηθεί από τα επιδημιολογικά δεδομένα της συγκεκριμένης χρονικής στιγμής μετά την εισήγηση των ειδικών. Στόχος όλων μας, όσοι εργαζόμαστε και για την πανδημία είναι να επιστρέψουμε σε κανονικότητα. Όταν το επιβάλλουν τα επιδημιολογικά δεδομένα θα το κάνουμε. Είμαστε κοντά σε αυτό», τόνισε.
Στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν το πιστοποιητικό εμβολιασμού θα καταργηθεί το Πάσχα. «Δεν έχει νόημα να προσδιορίσω το πότε ακριβώς», απάντησε και πρόσθεσε: «Αν ήξερα ακριβώς την ημερομηνία θα την ανακοινώναμε και θα λέγαμε τότε, την τάδε ημέρα, θα ανακοινωθεί ότι καταργούμε το πιστοποιητικό».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ