Μάρκος Λέγγας: Η Ελληνίδα αγρότισσα είναι η δύναμη που θα μεταμορφώσει την ύπαιθρο. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να τη στηρίξουμε όπως της αξίζει!

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αγρότισσας ο Περιφερειακός Σύμβουλος Μάρκος Λέγγας ανέφερε χθες : 

“Σήμερα, στην Παγκόσμια Ημέρα Αγρότισσας, στρέφουμε το βλέμμα στην Ελληνίδα αγρότισσα, τη γυναίκα που με τη δύναμη και το πάθος της κρατά την ύπαιθρο ζωντανή και οδηγεί τον πρωτογενή τομέα σε μια νέα εποχή. 🌾
Η Ελληνίδα αγρότισσα δεν συμβιβάζεται. Αντιμετωπίζει την κλιματική αλλαγή, στέκεται μπροστά στις προκλήσεις της ψηφιακής επανάστασης και αναδεικνύεται πρωταγωνίστρια σε έναν τομέα που απαιτεί διαρκή προσαρμογή και καινοτομία. Είναι ο άνθρωπος που ξέρει να συνδυάζει την παράδοση με το μέλλον, την παραγωγή με τη βιωσιμότητα.
Αυτό όμως δεν αρκεί. Η Ελληνίδα αγρότισσα χρειάζεται την έμπρακτη στήριξή μας. Χρειάζεται πολιτικές που θα της δώσουν πρόσβαση σε σύγχρονα εργαλεία, χρηματοδοτήσεις, καινοτόμες καλλιεργητικές τεχνικές και δίκτυα συνεργασίας που θα την ενδυναμώσουν και θα την προστατέψουν από τις δυσκολίες του αύριο. Ο πρωτογενής τομέας της χώρας μας έχει την ευκαιρία να απογειωθεί – και το κλειδί είναι στα χέρια της Ελληνίδας αγρότισσας.
Σήμερα, αναγνωρίζουμε την τεράστια συμβολή της και δεσμευόμαστε να αγωνιστούμε για ένα μέλλον όπου η αγροτική Ελλάδα θα ηγηθεί της ανάπτυξης και της καινοτομίας.
Η Ελληνίδα αγρότισσα είναι η δύναμη που θα μεταμορφώσει την ύπαιθρο. Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να τη στηρίξουμε όπως της αξίζει!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ