Μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι ανοιχτή η πλατφόρμα των αιτήσεων για το fuel pass 2

Η διαδικασία καταβολής των ποσών στους δικαιούχους του fuel pass 2 για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο  συνεχίζεται ενώ η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την 1η Σεπτεμβρίου.

Απαραίτητη προϋπόθεση για όσους υποβάλλουν αιτήσεις , πριν προχωρήσουν στην υποβολή της αίτησης θα πρέπει να έχουν υποβάλει τη φορολογική τους δήλωση, καθώς λαμβάνονται υπόψη τα εισοδήματα που αποκτήθηκαν το 2021.Αν και αυτή τη φορά όσοι από τους δικαιούχους επιλέξουν τη ψηφιακή κάρτα, το επίδομα που θα λάβουν θα είναι υψηλότερο κατά 15 ευρώ.

Θυμίζουμε πως η είσοδος του δικαιούχου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα μέσω gov.gr πραγματοποιείται με τους κωδικούς Taxisnet. Η ιστοσελίδα για την υποβολή της αίτησης είναι https://vouchers.gov.gr/. Μετά την είσοδό στην εφαρμογή ο αιτών συμπληρώνει και ανανεώνει τα στοιχεία επικοινωνίας του, ώστε να είναι έγκυρα και, ειδικότερα, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) και τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου.

Μετά την ολοκλήρωση της αίτησης και εφόσον επαληθευθεί η ιδιότητά του ως δικαιούχου, η Κοινωνία της Πληροφορίας διαβιβάζει εγκριτική απόφαση στην τράπεζα.  Στη συνέχεια αναλαμβάνει η τράπεζα  τις υπόλοιπες διαδικασίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ