Μήνυση κατά παντός υπευθύνου υπέβαλλε ο Δήμος Βέλου – Βόχας για τους βανδαλισμούς στα σχολεία

Μοιάζει αδιανόητο και όμως είναι αληθινό. Σχολεία έγιναν στόχος καταστροφών και κανείς δεν μπορεί να καταλάβει το γιατί.  Και δυστυχώς, όπως μαθαίνουμε , δεν είναι η πρώτη φορά.  Πιο αναλυτικά, όπως έχουμε ήδη αναρτήσει , στόχος βανδαλισμού και κλοπών στο κτίριο αλλά και σε ηλεκτρονικό, ηλεκτρολογικό εξοπλισμό έγιναν για ακόμη μια φορά στο 2ο Δημοτικό Σχολείο και το  3ο Νηπιαγωγείο Ζευγολατιού . Το πρωτοφανές και καταδικαστέο γεγονός που έγινε στις αρχές της εβδομάδας ,έκανε γνωστό ο δήμος Βέλου – Βόχας και ήδη, όπως αναφέρει ο δήμος, ο Αντιδήμαρχος και υπεύθυνος Α/βάθμιας εκπαίδευσης κ. Μιχάλης Σδράλης προέβη σε μήνυση προς παντός υπευθύνων στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, η οποία, αναμενόταν να κοινοποιηθεί και στην Εισαγγελία Κορίνθου για περαιτέρω ενέργειες.

Ο Δήμος ήδη έχει  ξεκινήσει την διαδικασία καταγραφής των ζημιών ώστε να προβεί στην αποκατάστασή τους και να λειτουργήσει και πάλι το σχολείο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

Ο Δήμος, φυσικά, «καταδικάζει οποιαδήποτε μορφή βανδαλισμού στα σχολικά συγκροτήματα και στέκεται απέναντι σε όλους όσους υποκινούν τέτοιες ενέργειες», όπως αναφέρει στο FB.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ