Μαριλένα Σούκουλη: “Φτάνει πια. Ντροπή”. Το σχόλιο της Βουλευτού για την φραστική επίθεση του Παύλου Πολάκη στην Νατάσα Πετρούλια

Σχολιάζοντας στην φραστική επίθεση του Παύλου Πολάκη , πριν από λίγες ημέρες, στην συνεργάτιδα του Υπουργού Υγείας, Νατάσα Πετρούλια, η Βουλευτής του νομού μας Μαριλένα Σούκουλη ανέφερε στο FB: 

“Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, της οποίας είμαι μέλος, γίναμε πάλι μάρτυρες άσκησης λεκτικής βίας του “πολιτικού αγροίκου” Πολάκη. Απέναντι σε μια γυναίκα εργαζόμενη συνεργάτη του Υπουργού, ο πολιτικός νταής έκανε επίδειξη εξουσίας και χυδαιότητας. Αναγκάζοντας την καλή συνάδελφο του Σύριζα κα Αθηνά Λινού να δακρύσει από ντροπή και να ζητήσει συγνώμη εκ μέρους του. Ο ανεκδιήγητος αυτός βουλευτής φαίνεται ότι πλέον αρέσκεται στις επιθέσεις εναντίον γυναικών. Το ερώτημα πλέον είναι ξεκάθαρο προς τον κο Κασσελάκη. Στις πόσες επιθέσεις εναντίον γυναικών τιμωρείται? Η δημοκρατία μας χρειάζεται προστασία από τον σύγχρονο Φασισμό της Χυδαιότητας και κανένας δεν μπορεί να μένει αμέτοχος. Φτάνει πια. Ντροπή.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ