Μειώνονται μέρα με την μέρα οι νοσηλείες με κορωνοϊό στο Νοσοκομείο Κορίνθου

Την «κατηφόρα» έχουν πάρει, ευτυχώς, τις τελευταίες ημέρες οι νοσηλείες με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Κορίνθου . Μέχρι και χθες Τρίτη 30 Αυγούστου, νοσηλεύονταν 14 άτομα, ενώ μέχρι και την Δευτέρα 29 Αυγούστου νοσηλεύονταν 16 άτομα. Ο αριθμός σιγά – σιγά μειώνεται, αν σκεφτεί κανείς ότι πριν από μερικές ημέρες ήταν πολύ περισσότερα.  Η εικόνα βέβαια ομοιάζει με την πανελλαδική εικόνα αλλά και της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Εξάλλου με βάση τα στοιχεία που σε εβδομαδιαία βάση γνωστοποιεί ο ΕΟΔΥ σχετικά με τα πανελλαδικά κρούσματα του κορονοϊού covid-19, τα οποία αναφέρονται σε έκθεση του Οργανισμού που εκδόθηκε χθες Τρίτη 30 Αυγούστου, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου το χρονικό διάστημα από 22 έως και 28 Αυγούστου, διαπιστώθηκαν συνολικά 4.177 κρούσματα.

Στην σχετική ανακοίνωση της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, αναφέρεται ότι κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα, τα συνολικά κρούσματα ανά Π.Ε. ήταν, Αργολίδα 504, Αρκαδία 817, Κορινθία 915, Λακωνία 463 και Μεσσηνία 1.478.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ