Μερικά από τα μηνύματα για την μάστιγα των ναρκωτικών στο “Δέντρο της Ζωής” του “Δίολκου” από Κόρινθο, Κιάτο, Λουτράκι, Ξυλόκαστρο

Το Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων και προαγωγής της Ψυχικής Υγείας “Δίολκος” ολοκλήρωσε με επιτυχία το τετραήμερο εκδηλώσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών, την περασμένη εβδομάδα, σε τέσσερις πόλεις του νομού μας. Στο “Δέντρο της Ζωής” πολίτες αλλά και αιρετοί, έγραψαν το δικό τους μήνυμα. Σήμερα, Δευτέρα 3 Ιουλίου, κάνοντας αποτίμηση, της αξιέπαινης αυτής δράσης, αναφέρει:

“Αποτιμώντας θετικά το τετραήμερο εκδηλώσεων με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Κατά των Ναρκωτικών, κατά τη διάρκεια του οποίου είχαμε την ευκαιρία, την τιμή και τη χαρά να αλληλεπιδράσουμε με την ευρύτερη κοινότητα της Κορινθίας, παρέχοντας μέσα από το δέντρο, ένα βήμα προβληματισμού, αναστοχασμού κι έκφρασης των απόψεων για την πρόληψη των εξαρτήσεων, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά, όλους όσους συμβάλλατε στο να γίνει πραγματικότητα το σχέδιο “Φώτισε το δέντρο της ζωής σου”.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Πολιτιστικό Λαογραφικό Σύλλογο “Εύχαρις” για τη συνδιοργάνωση της υπέροχης χορευτικής βραδιάς, καθώς και στον Πρόεδρο του Δ.Σ του Κέντρου Πρόληψης κ. Κωνσταντίνο Κανέλλο, τον Γραμματέα κ. Νικόλαο Δημητρίου και τον Ταμία κ. Αντρέα Ζώγκο για την πολύτιμη στήριξή τους στην υλοποίηση των εκδηλώσεων.

Ενδεικτικά παραθέτουμε κάποια από τα δικά σας μηνύματα που εμπλούτισαν και φώτισαν “το δέντρο της ζωής” μας:

– “Εξάρτηση” με τη ΖΩΗ και ΟΧΙ από τις ουσίες.

– Μία από τις ρίζες του εθισμού είναι η μοναξιά.

-Όλα μπορείς να τα πετύχεις, αρκεί να προσπαθήσεις να ζήσεις.

-Ζωγράφισε τη ζωή, μην τη μουτζουρώνεις.

-Θα βρεις καλύτερο τρόπο να γιατρέψεις το τραύμα στην καρδιά σου.

-Μην παίρνεις από αλλού κάτι που έχεις μέσα σου.

– Βρες την ουσία, όχι τις ουσίες.

-Μίλα, θέλω να σε ακούσω μη φοβάσαι.

-Λέμε ναι στον αθλητισμό και όχι στα ναρκωτικά.

– Είσαι δυνατός! Μπορείς και χωρίς αυτά.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ