Μετά από δουλειά και ..επιμονή, ολοκληρώθηκε τελικά ο επανακαθορισμός του αιγιαλού στην Μαρίνα Ξυλοκάστρου

Ολοκληρώθηκε τελικά  ο επανακαθορισμός του αιγιαλού στην Μαρίνα Ξυλοκάστρου, αφού όπως αναφέρει ο δήμος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης: « Ένα λάθος των αρμόδιων υπηρεσιών το 1993 δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στην λειτουργία και στην εξέλιξη της Μαρίνας. Ωστόσο με επίμονη και συστηματική δουλειά αποδείξαμε στις κρατικές αρχές την νομιμότητα της κατασκευής της Μαρίνας, που ήταν η βάση της αποδοχής του αιτήματος μας για τον επανακαθορισμό του αιγιαλού.

Ξεκινάμε πλέον άμεσα τις διαδικασίες για τον καθορισμό χερσαίας ζώνης λιμένα και την δημιουργία Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, το οποίο θα συμπεριλάβει και το λιμάνι στα Μαύρα Λιθάρια Ευρωστίνης.

Έτσι με επενδύσεις για την αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών σκοπεύουμε στην βελτίωση του τουριστικού προϊόντος του τόπου μας και στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επαγγελματιών αλιέων και των ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής.

Η παρουσίαση της Α’ Φάσης της μελέτης με τίτλο: «Σύνταξη Κυκλοφοριακής Μελέτης πόλης Κορίνθου», θα γίνει την Παρασκευή 05-07-2024, στις 11.30πμ στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Δήμου Κορινθίων (Κολιάτσου 32, ισόγειο) από τον Ανάδοχο . Περιλαμβάνει την ανάλυση της υφιστάμενης κατάστασης και την αξιολόγηση των στοιχείων που συγκεντρωθήκαν. Η συμμετοχή σας στη διαμόρφωση του κυκλοφοριακού σχεδιασμού της πόλης μας είναι πολύ σημαντική, αναφέρει ο αντιδήμαρχος έργων Δ. Μανωλάκης .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ