Με ένα απλό email τα μέλη του Επιμελητηρίου μας μπορούν να λύσουν απορίες τους για ζητήματα φορολογικά, νομικά και λογιστικά θέματα

Όποιος μέλος του Επιμελητηρίου θέλει να ενημερωθεί ή να λύσει κάποια απορία του σχετικά με φορολογικά, νομικά και λογιστικά θέματα , τότε μπορεί να ανατρέξει στο Επιμελητήριο αφού από την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022, το προσωπικό του φορέα , διαφόρων ειδικοτήτων βρίσκεται στην διάθεση σας προκειμένου να επιλύσετε τα φορολογικά – λογιστικά – νομικά ζητήματα που προκύπτουν στην επιχείρηση σας γρήγορα, αποτελεσματικά και με συνέπεια.
Πρόκειται για τη νέα Υπηρεσία του Επιμελητηρίου που από την ημέρα που μπήκε σε εφαρμογή προσφέρει πολλές Υπηρεσίες στα μέλη του.
Το Επιμελητήριο Κορινθίας έχει πιο ενεργό ρόλο, ενισχύοντας τις υποστηρικτικές υπηρεσίες απέναντι στα μέλη του και αξιοποιώντας προς όφελος όλων τα εξειδικευμένα τμήματά του.
Εσείς μπορείτε πολύ απλά να στείλετε email στο info@korinthiacc.gr ή να υποβάλλετε το αίτημά σας κατευθείαν στο Επιμελητήριο Κορινθίας (Ερμού 2, Κόρινθος).
H απάντηση στο αίτημά σας θα σας κοινοποιείται μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα από την υποβολή του. Υπεύθυνη από την υπηρεσία είναι η Διευθύντρια, κα Ελισάβετ Τσαμαντά (27410 24464 -911(εσωτερικό), info@korinthiacc.gr) και από το Διοικητικό Συμβούλιο είναι ο κος Μανώλης Γαϊτάνος (6944989755, man.gaitanos@gmail.com) στον οποίο μπορείτε να απευθυνθείτε για την όλη διαδικασία.
“Το Επιμελητήριο Κορινθίας αναβαθμίζεται, αλλάζει και κυρίως προσαρμόζεται στις ανάγκες της κοινωνίας και των επιχειρήσεων. Αναμένουμε την δικιά σας ανταπόκριση και την ενεργή συμμετοχή σας” ανέφερε σε μήνυμά του ο πρόεδρος κ. Λουζιώτης στην αρχή λειτουργίας της νέας Υπηρεσίας του Επιμελητηρίου .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ