Με επιτυχία η πολύ χρήσιμη ενημερωτική εκδήλωση για την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση στη δημοτική Πινακοθήκη Κορίνθου . Η ανάρτηση της “Restart a heart 2024”

Διαβάζουμε την ανάρτηση της “Restart a heart 2024” για την χθεσινή ενημερωτική και πολύ χρήσιμη εκδήλωση στην δημοτική Πινακοθήκη της Κορίνθου για την επανεκκίνηση της καρδιάς: 

“Restart a heart 2024 Κόρινθος
Στο κέντρο της Κορίνθου, έξω από την Δημοτική πινακοθήκη ολοκληρώσαμε την 8η ετήσια εκδήλωση ευαισθητοποίησης για την Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση. Παρατηρήσαμε ότι αυτήν την φορά οι επισκέπτες είναι περισσότεροι ενημερωμένοι και με περισσότερη όρεξη να μάθουν- ιδίως οι μαθητές – τις σωτήριες τεχνικές που τους παρουσιάσαμε. Φέτος χρησιμοποιήσαμε ακόμα πιο δημιουργικούς τρόπους επικοινωνίας αλλά και νέες τεχνολογίες εκμάθησης.
Για άλλη μια φορά καταφέραμε να περάσουμε το μήνυμα:
«Όλοι οι πολίτες του κόσμου μπορούν να σώσουν μια ζωή».
Κάθε μας δράση απαιτεί αγάπη και πάθος για να πετύχει. Η συγκεκριμένη δράση είχε πολλά περισσότερα. Δεν αφορούσε μόνο αυτούς που την επισκέφτηκαν αλλά και αυτούς που βοήθησαν από την μεριά τους στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης και θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε δημόσια.
Τον Δήμο Κορινθίων για την διοργάνωση και και τον Vasileios Balafas για την αρχική προσέγγιση.
Τον Ιατρικός Σύλλογος Κορινθίας που έθεσε την ποιότητα της εκδήλωσης υπό την αιγίδα του.
Τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Κορινθίας που βοήθησε στην επικοινωνία της εκδήλωσης αναρτώντας την επίσημη αφίσα του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης στα φαρμακεία της πόλης μας.
Το ΕΚΑΒ ΤΟΜΕΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ για το γευστικό κέρασμα! Με αντίστοιχη εκδήλωση για την παγκόσμια ημέρα δεν υπήρχε δικαιολογία για τους συμπολίτες μας να μην μάθουν δεξιότητες που σώζουν ζωές!!
Τις επιχειρήσεις «ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟΝ», «Δειπνοσοφιστές», «ΤΖΙCE. Την Κ Ζέτα Τσώρη ( Δημ. Πινακοθήκη) , τον Κ Νίκο Πανόπουλο (Ηλεκτρολόγος Δήμου Κορινθίων) για την ένθερμη συνεργασία τους.
Τις θερμότερες ευχαριστίες μας για τους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στην εκδήλωση. Ελπίδα – Δημήτρη- Νάνσυ- Δημήτρη- Ειρήνη- Κωνσταντίνε.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ