Για το 4ο Γαστρονομικό φεστιβάλ που ολοκληρώθηκε χθες στο Λουτράκι, η Περιφέρεια Πελοποννήσου που ήταν υποστηρικτής της διοργάνωσης, αναφέρει:
“Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το “4ο Taste of Loutraki – The Corinthian Food Festival”, μια τριήμερη γιορτή αφιερωμένη στη γαστρονομία και τα τοπικά προϊόντα της Κορινθίας. Το Λουτράκι πλημμύρισε από αρώματα, γεύσεις και χρώματα, με τη συμμετοχή κορυφαίων σεφ, τοπικών παραγωγών, επιχειρήσεων εστίασης και ξενοδοχείων, προσφέροντας στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία πολιτισμού και γεύσης.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου στήριξε ενεργά τη διοργάνωση, αναγνωρίζοντας τη σημασία της γαστρονομίας ως μοχλού ανάπτυξης, τουριστικής προβολής και ανάδειξης της τοπικής ταυτότητας, ενώ καθημερινή ήταν η παρουσία Αντιπεριφερειαρχών και Περιφερειακών Συμβούλων.
Το Taste of Loutraki αποτελεί πλέον θεσμό που ενώνει ανθρώπους, γεύσεις και τόπους, αναδεικνύοντας την αυθεντικότητα και τη δημιουργικότητα της Κορινθιακής γης.”