“Με μεγάλη χαρά και τιμή το Επιμελητήριο Κορινθίας παρουσίασε το φετινό καλοκαίρι το πρώτο Πολυθεματικό Φεστιβάλ Κορινθία 2024!”

Το Πολυθεματικό φεστιβάλ Κορινθία 2024 ολοκληρώθηκε και το Επιμελητήριο Κορινθίας που ήταν ο διοργανωτής αναφέρει: “Με μεγάλη χαρά και τιμή το Επιμελητήριο Κορινθίας παρουσίασε το φετινό καλοκαίρι το πρώτο Πολυθεματικό Φεστιβάλ Κορινθία 2024! Το Φεστιβάλ ξεκίνησε στις 21 Αυγούστου και ολοκληρώθηκε με το Project Oasis στις 15 Σεπτεμβρίου. Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν σε μερικές από τις πιο εμβληματικές τοποθεσίες της Κορινθίας, προσφέροντας μια πλούσια εμπειρία στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που το Φεστιβάλ κατάφερε να καλύψει τις προσδοκίες των πολιτών και των επισκεπτών, οι οποίοι συμμετείχαν ενεργά σε όλες τις εκδηλώσεις που ανέδειξαν την πολιτιστική κληρονομιά και τη γαστρονομία της περιοχής.

Το Φεστιβάλ υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Πελοπίδα Μαυρόπουλου, τελούσε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού, στο πλαίσιο των δράσεων Δημιουργική Ελλάδα, και είχε την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, των Δήμων Κορινθίων, Βέλου-Βόχας, Σικυωνίων και Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Ευχαριστούμε όλους τους μουσικούς και καλλιτέχνες που έλαβαν μέρος δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό για την πραγματοποίηση των εκδηλώσεων. Ευχαριστούμε επίσης τους συνεργάτες μας, των οποίων η βοήθεια ήταν πολύτιμη για την ομαλή διεξαγωγή του Φεστιβάλ.

Τέλος, ευχαριστούμε όλους εσάς που παρευρεθήκατε στις εκδηλώσεις και στηρίξατε με την παρουσία σας το πρώτο Πολυθεματικό Φεστιβάλ Κορινθία 2024”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ