Με 57 αθλητές ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου στους θερινούς αγώνες αγωνιστικών & προαγωνιστικών κατηγοριών 10-11-12 ετών & Mini

1η Φάση Πανελλήνιου Πρωταθλήματος- θερινοί αγώνες Προαγωνιστικών Κατηγοριών 10-11-12 ετών & Mini.

Με 57 αθλητές αγωνιστικών & προαγωνιστικών κατηγοριών  λαμβάνει μέρος ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου το διήμερο 29-30 Ιουνίου στην Πάτρα & συγκεκριμένα στο Κολυμβητήριο Α.Πεπανός.

Το ΝΟΚ  εκπροσωπούν 33 αθλητές αγωνιστικών κατηγοριών, 16 προαγωνιστικών & 8 mini.

Πρόκειται για τους σημαντικότερους αγώνες της σεζόν έως τώρα, για κάθε τμήμα, όπως αναφέρει ο Ν.Ο.Κ και προσθέτει πως “Για την αγωνιστική οι καλύτερες επιδόσεις θα προκριθούν στην β φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος ,ενώ παράλληλα οι πρώτες 8 θέσεις ,θα βαθμολογηθούν, ούτως ώστε να ανακηρυχθεί, ο πρωταθλητής για την Περιφέρεια Πελοποννήσου & Ιονίων Νήσων σε Άντρες , Γυναίκες & Γενική.

Για την Προαγωνιστική οι συγκεκριμένοι θα είναι οι τελευταίοι αγώνες της σεζόν, με το τμήμα να αγωνίζεται τόσο σε ατομικά όσο και σε ομαδικά αγωνίσματα, επιδιώκοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, ανάμεσα στις ομάδες της Περιφέρειας.

Αμφότερα, τα 2 τμήματα, αποσκοπούν σε εμφανίσεις ,αντάξιες της σκληρής δουλειάς που έχουν αφιερώσει ,οι αθλητές μας, όλη τη φετινή χρονιά.”

Την ομάδα  συνοδεύουν από το προπονητικό team οι Μιχαλόπουλος Γιώργος , Στρατουδάκης Νίκος , Μιχαλόπουλος Κων/νος, Βύρλα Μαρία, ενώ σύσσωμο θα βρίσκεται το Δ.Σ. της ομάδας.

Καλή επιτυχία !!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ