Υλικά:
1 πακέτο φύλλο σφολιάτας
1/2 κούπα καρύδι σε σκόνη
1/2 κούπα φουντούκι σε σκόνη
1 κούπα γάλα
4 κ.σ. ζάχαρη
3 κ.σ. άνθος αραβοσίτου
4 μήλα
1 κ.σ. βιτάμ
1 αυγό
Εκτέλεση:
Αλείφουμε ένα ταψάκι με το βιτάμ. Απλώνουμε το φύλλο στο ταψάκι και κάνουμε τρύπες.
Ρίχνουμε μέσα το καρύδι με το φουντούκι.
Κόβουμε τα μήλα σε λεπτές φέτες και τις τοποθετούμε κι αυτές στο ταψάκι μας.
Παίρνουμε ένα μπολ βάζουμε μέσα το αυγό, τη ζάχαρη, το άνθος αραβοσίτου και το γάλα – το χτυπάμε για λίγο και περιχύνουμε με το μίγμα τα μήλα.
Βάζουμε το ταψάκι μας σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 για 45 λεπτά.
Η συνταγή μπορεί να γίνει και με άλλα φρούτα.
https://greekcook.gr/syntages/milopita_201011242007034ced70