Μοσχαράκι της Άνοιξης!

Υλικά

1 κουταλιά ψιλοκομμένος άνηθος

1 κιλό καρότα (κομμένα σε λεπτές φέτες)

6 φρέσκα κρεμμυδάκια (κομμένα σε φέτες)

1 ποτήρι Βιτάμ Culinesse

1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα (κομμένη σε φέτες)

Χυμός λεμονιού από 1 λεμόνι

Αλάτι

Αλεσμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τα κρεμμυδάκια να σοταριστούν με το Βιτάμ Culinesse για 5 λεπτά περίπου.

Μετά, προσθέτουμε το μοσχαράκι, τα καρότα, αλάτι και πιπέρι, ανακατεύουμε και αφήνουμε για άλλα 5 λεπτά περίπου.

Προσθέτουμε κατόπιν 2 φλιτζάνια νερό, αφήνουμε το μοσχαράκι της άνοιξης να βράσει για 1 1/2 ώρες περίπου, και 10 λεπτά πριν το τέλος, προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού και τον άνηθο.

vitam.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ