Μπήκαν οι υπογραφές για να αποκατασταθούν οι ζημιές από τις θεομηνίες «Daniel» και «Elias» σε Θεσσαλία & Στερεά Ελλάδα

Στη Λάρισα σήμερα ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας και ο Υφυπουργός Νίκος Ταχιάος υπέγραψαν τις συμβάσεις που αφορούν στα έργα αποκατάστασης σε 1.007 σημεία στο οδικό δίκτυο των Περιφερειών Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, από τις εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες «Daniel» και «Elias».

Τα έργα αφορούν έξι Περιφερειακές Ενότητες (Μαγνησίας, Καρδίτσας, Τρικάλων, Φθιώτιδας, Λάρισας και Ευβοίας) με προϋπολογισμό 899,7 εκατομμύρια ευρώ.

Η συμβατική προθεσμία περάτωσης ορίζεται σε 48 μήνες από σήμερα για το σύνολο των περιπτώσεων, καθώς πολλά έργα αναμένεται να ολοκληρωθούν νωρίτερα, όπως αναφέρει ο κος Δήμας και προσθέτει πως: “Συνολικά στο Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών υλοποιούμε έργα ύψους 1,35 δισεκατομμύρια ευρώ στις περιφέρειες Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας για την αποκατάσταση του οδικού και σιδηροδρομικού δικτύου.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ