Μπαίνουν οι υπογραφές για την «Ενεργειακή Αναβάθμιση Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου. Υποέργο 4″ προϋπολογισμού 3.700.128,41 € την Παρασκευή 11 Ιουλίου

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου, στις 12:30 το μεσημέρι, στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, θα πραγματοποιηθεί η υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου: «Ενεργειακή Αναβάθμιση Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου – Υποέργο 4: Εργασίες Ενεργειακής Αναβάθμισης, Εξοικονόμησης Ενέργειας και ΑΠΕ», συνολικού προϋπολογισμού 3.700.128,41 ευρώ.

Το έργο χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα ΠΕΚΑ, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (85%) και εθνικούς πόρους μέσω του ΠΔΕ.

Θα παρευρεθούν, μεταξύ άλλων, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Γρηγόρης Καρπούζης, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος, Αντιπεριφερειάρχες και Περιφερειακοί Σύμβουλοι.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ