Μ.Σούκουλη: “”Από την αγροτική παραγωγή μέχρι το τουρισμό, από την διαχείριση των υδάτινων πόρων μέχρι την διάβρωση των ακτών, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο με την κλιματική κρίση να είναι εδώ και να επηρεάζει τις ζωές μας”

Στην Ημερίδα για την “Προσαρμογή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην κλιματική αλλαγή” που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Καλαμάτα, παρουσία του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού παραβρέθηκε η Μαριλένα Σούκουλη. Η Βουλευτής του νομού μας παρακολούθησε τα όσα ειπώθηκαν στην  ενημερωτική ημερίδα για τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής σε κάθε πεδίο της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.

Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε: “Από την αγροτική παραγωγή μέχρι το τουρισμό, από την διαχείριση των υδάτινων πόρων μέχρι την διάβρωση των ακτών, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο με την κλιματική κρίση να είναι εδώ και να επηρεάζει τις ζωές μας.

Οφείλουμε να λάβουμε μέτρα σήμερα, κοιτάζοντας και το αύριο. Θερμά συγχαρητήρια για τις εξαιρετικές τοποθετήσεις όλων των ομιλητών αλλά και την δημιουργική πρωτοβουλία της  Περιφέρειας  Πελοποννήσου.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ