Νίκος Σταυρέλης: “Εδώ και πολλά χρόνια μιλάμε για την ανάγκη να στρέψει η Κόρινθος το βλέμμα στην θάλασσα. Εξωστρέφεια, συνέργειες, συμμετοχή είναι οι στόχοι μας..”

Μιλώντας σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κορινθίων, Νίκος Σταυρέλης, στην εκπομπή της ΕΡΤ “Σαββατοκύριακο Από τις έξι” και με αφορμή για την πρόσκληση και για την συζήτηση ήταν οι «Θαλασσινές Ημέρες», που διοργανώνει ο Δήμος Κορινθίων από τις 26 μέχρι και τις 31 Αυγούστου τόνισε μεταξύ άλλων: “Εδώ και πολλά χρόνια μιλάμε για την ανάγκη να στρέψει η Κόρινθος το βλέμμα στην θάλασσα. Να γυρίσει, να την κοιτάξει και να θυμηθεί ποια ήταν. Να συνδεθεί με την ιστορία της. Να αντλήσει δύναμη από την δύναμή της.

Με επίκεντρο το λιμάνι μας σχεδιάσαμε ένα πρόγραμμα, για το οποίο θα σας μιλήσουμε αναλυτικά τις επόμενες ημέρες, με δράσεις και εκδηλώσεις, για μικρούς και μεγάλους.

Εξωστρέφεια, συνέργειες, συμμετοχή είναι οι στόχοι μας. Και φιλοδοξία μας οι «Θαλασσινές Ημέρες» να γίνουν θεσμός, να μετατραπούν σε εκδηλώσεις χαράς, πολιτισμού, προβολής του τόπου μας και προσέλκυσης επισκεπτών.

Περισσότερα σε λίγες μέρες…”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ