Νεαρός φοιτητής, που είχε κόψει τις φλέβες του, σώθηκε από την έγκαιρη επέμβαση των Αστυνομικών και του σπιτονοικοκύρη του

φωτο αρχείου

Ένας 21χρονος φοιτητής στο Ηράκλειο, σώθηκε , όταν αστυνομικοί  μπήκαν στο διαμέρισμά του στο Ηράκλειο , όταν αυτό είχε αποπειραθεί να δώσει τέλος στη ζωή του, κόβοντας τις φλέβες του.

Όπως αναφέρει το in.gr “Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι που ενοικίαζε τον βρήκαν πεσμένο στο πάτωμα, μέσα σε ένα λουτρό αίματος. Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι ο φοιτητής ήταν ήδη νεκρός, ωστόσο, ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη η διαδικασία της αυτοψίας του χώρου, έκπληκτοι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο νεαρός κουνούσε το κεφάλι του.

Οι αντιδράσεις τους ήταν ταχύτατες και καθοριστικές για τη ζωή του φοιτητή. Ενημερώθηκε άμεσα το ΕΚΑΒ και ο 21χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας πια αφεθεί στις φροντίδες των γιατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον 21χρονο αναζητούσαν αγωνιωδώς τα τελευταία 24ωρα οι συγγενείς του καθώς δεν έδινε σημεία ζωής. Γεμάτοι ανησυχία ενημέρωσαν τον σπιτονοικοκύρη του φοιτητή διατυπώνοντας σαφείς φόβους ότι ο νεαρός ίσως είχε προχωρήσει στο απονενοημένο διάβημα.

Χωρίς να χάσει καιρό, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ και οι αστυνομικοί του Α’ Αστυνομικού Τμήματος έσπευσαν στο σπίτι.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ