Ν. Σταυρέλης: “Το 20ο Ράλλυ Κορίνθου έχει μεγάλη σημασία για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και την πόλη μας”. Ευχαριστίες της Α.Λ.Α.Κ

Στη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε σήμερα στο Δημαρχείο για το 20ο Ράλλυ Κορίνθου που θα λάβει χώρα το Σαββατοκύριακο 15-16 Ιουνίου, με διοργανωτή την Α.Λ.Α.Κορινθίας (εκπρόσωποι της οποίας μίλησαν στα τοπικά Μ.Μ.Ε) και με τη στήριξη του Δήμου Κορινθίων, ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης στον σύντομο χαιρετισμό του εξήρε το έργο των ανθρώπων της Α.Λ.Α.Κ., τους έδωσε συγχαρητήρια για τη διοργάνωση του αγώνα, τονίζοντας τη σημασία που έχει τόσο για το μηχανοκίνητο αθλητισμό όσο και για την πόλη της Κορίνθου.
Οι εκπρόσωποι της Α.Λ.Α.Κ. στο χαιρετισμό τους, ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο και όλα τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής για τη συνεισφορά τους στην προσπάθεια αυτή.
Να θυμίσουμε ότι για το αγωνιστικό σκέλος, η επίσημη έναρξη έχει οριστεί για το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 21:00 στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κόρινθο και ο τερματισμός την Κυριακή 16 Ιουνίου, στο ίδιο σημείο στις 17:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ