Ξεκίνησαν τα δρομολόγια τα 30 πρώτα νέα λεωφορεία που θα εξυπηρετούν 63 περιαστικές γραμμές της Αττικής. Επίσκεψη του Πρωθυπουργού

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε σήμερα το αμαξοστάσιο του ΟΑΣΑ στο Κορωπί, απ’ όπου άρχισαν δρομολόγια σε περιοχές της Ανατολικής Αττικής τα 30 πρώτα νέα λεωφορεία από τα συνολικά 211, που στην πλήρη ανάπτυξή τους θα εξυπηρετούν 63 περιαστικές γραμμές της Αττικής. Τα καινούργια αυτά λεωφορεία είναι απολύτως προσβάσιμα σε συμπολίτες μας με αναπηρία, ασφαλή, σύγχρονης αντιρρυπαντικής τεχνολογίας, με κλιματισμό και τα οποία ουσιαστικά αναβαθμίζουν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Όπως δήλωσε μεταξύ άλλων ο Πρωθυπουργός: “Έχουμε δρομολογήσει μία πολύ μεγάλη προσπάθεια ανανέωσης και εκσυγχρονισμού του στόλου των αστικών και των περιαστικών λεωφορείων. Τα πρώτα αυτά 30 καινούργια λεωφορεία που έχουν ήδη βγει στους δρόμους, είναι ένα μόνο μικρό τμήμα από μία μεγάλη προσπάθεια, η οποία τελικά θα έχει ως αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2025 να έχουμε στην Αττική συνολικά 950 καινούργια λεωφορεία.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ