Ξεκινά το 20ο Ράλλυ Κορίνθου! Απόψε, στις 21:00 η έναρξη κάτω από το άγαλμα του Πήγασου

Οι λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο , σήμερα και αύριο, θα απολαύσουν πλούσιο θέαμα αφού το 20ο Ράλλυ Κορίνθου είναι εδώ! Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Κορινθίας (ΑΛΑΚ) το διοργανώνει με την αρωγή του Δήμου Κορινθίων  και χορηγούς επικοινωνίας τα τοπικά Μ.Μ.Ε .

Το Ράλλυ Κορίνθου στην επιστροφή του στο 60ό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ έπειτα από δύο χρόνια απουσίας, συγκέντρωσε 48 συμμετοχές! Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί  με πεδίο δράσης δύο αγαπημένες «ακροπολικές» Ειδικές Διαδρομές, αυτές είναι οι Άγιοι Θεόδωροι και τα Πίσια. Οι συμμετοχές χαρακτηρίζονται τόσο από την ποσότητα, όσο και από την ποιότητα, με τους πρωταγωνιστές του πρωταθλήματος να δίνουν το παρών στην Κόρινθο, σε ένα κρίσιμο σημείο για το θεσμό.

Έναν αγώνα που επιστρέφει έπειτα από 3 χρόνια και πάλι στον κορυφαίο θερμό του Ελληνικού motorsport, το 60o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος 2024, σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΟΜΑΕ.

Η επίσημη έναρξη έχει οριστεί  για σήμερα Σάββατο 15 Ιουνίου στις 21:00 στην Πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου στην Κόρινθο (άγαλμα του “Πήγασου) και ο τερματισμός την Κυριακή 16 Ιουνίου, στο ίδιο σημείο στις 17:00.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ