Οι Ιωάννης Παπαδημητρίου-Χρήστος Κουζιώνης είναι οι μεγάλοι νικητές του 20ου Ράλλυ Κορίνθου . Ακολουθούν οι Γιώργος Αμούτζας-Γιώργος Ηλιόπουλος και Γιώργος Κεχαγιάς-Νίκος Πετρόπουλος

Η μεγάλη αθλητική διοργάνωση του μηχανοκίνητου αθλητισμού που λέγεται 20ο Ράλλυ Κορίνθου, ολοκληρώθηκε πριν από περίπου δύο ώρες με μεγάλη επιτυχία και μετά από μια άριστη προετοιμασία και διοργάνωση από την Α.Λ.Α Κορινθίας που είχε στο πλευρό της τον Δήμο Κορινθίων και χορηγούς. (Η hmerisiakorinthou.gr ήταν ανάμεσα στους χορηγούς επικοινωνίας) .

Μετά τις 5 ειδικές διαδρομές τα 48 πληρώματα πρόσφεραν πλούσιο θέαμα και έδειξαν τις ικανότητες τους στο τιμόνι σε δύσκολες συνθήκες σε χωμάτινες , βουνίσιες διαδρομές.

Οι Ιωάννης Παπαδημητρίου-Χρήστος Κουζιώνης είναι οι μεγάλοι νικητές, ανατρέποντας την  δυσμενή κατάσταση που είχε διαμορφωθεί προς στο τέλος! Μόλις 0.6 δευτερόλεπτα πίσω τους τερμάτισαν οι Γιώργος Αμούτζας-Γιώργος Ηλιόπουλος. Το βάθρο συμπλήρωσαν οι Γιώργος Κεχαγιάς-Νίκος Πετρόπουλος. Συγχαρητήρια σε όλους!

Σε λίγο η απονομή των επάθλων στο Επιμελητήριο Κορινθίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ