Ολοκληρώθηκαν οι Πανελλαδικές εξετάσεις των μαθημάτων προσανατολισμού για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων. Πότε ξεκινούν για ειδικά και μουσικά μαθήματα

Ολοκληρώθηκαν σήμερα Τετάρτη οι Πανελλαδικές εξετάσεις των μαθημάτων προσανατολισμού για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ).

Συγκεκριμένα, οι υποψήφιοι σήμερα εξετάστηκαν στην Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), στη Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας) και στην Οικονομία (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής).

Οι εξετάσεις ειδικών και μουσικών μαθημάτων, τόσο για τα ΓΕΛ, όσο και τα ΕΠΑΛ, ξεκινούν την Τρίτη 18 Ιουνίου και τελειώνουν την Παρασκευή 28 Ιουνίου. Παράλληλα, αύριο, Πέμπτη (13.06.2024) οι υποψήφιοι των Επαγγελματικών Λυκείων πρόκειται να συνεχίσουν τις εξετάσεις τους στα μαθήματα ειδικότητας.

Αναφορικά με τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων για τα μαθήματα Γενικής Παιδείας και Προσανατολισμού αναμένεται να ανακοινωθούν στα τέλη Ιουνίου. Όσον αφορά στις βάσεις εισαγωγής, αναμένεται να δοθούν στη δημοσιότητα στα τέλη Ιουλίου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ