Ο Αντιδήμαρχος Δ. Μανωλάκης μιλά στην hmerisiakorinthou.gr για τη λύση που έδωσε στα Λουτρά της Ωραίας Ελένης το πάρκινγκ που διαμόρφωσε ο Δήμος Κορινθίων

Για την αποτελεσματική παρέμβαση του Δήμου Κορινθίων προκειμένου να επιλυθεί το μεγάλο πρόβλημα της έλλειψης θέσεων στάθμευσης οχημάτων στην περιοχή των Λουτρών της Ωραίας Ελένης μίλησε κατ’ αποκλειστικότητα στην hmerisiakorinthou.gr ο Αντιδήμαρχος Έργων κ. Δημήτρης Μανωλάκης.

Σύμφωνα με τα όσα μας είπε ο κ. Μανωλάκης: «Στην περιοχή των Λουτρών της Ωραίας Ελένης υπάρχει τεράστιο πρόβλημα με τη στάθμευση των αυτοκινήτων, διότι η περιοχή τους θερινούς μήνες έχει πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα, είναι αναπτυσσόμενη το καλοκαίρι. Ο κόσμος μέχρι πρότινος αναγκαζόταν να παρκάρει πάνω στα πεζοδρόμια και πάνω στο δρόμο και υπήρχε επικινδυνότητα για ατυχήματα επί της εθνικής οδού. Έπρεπε να βρούμε άμεσα έναν χώρο, ώστε να τον διαμορφώσουμε ως χώρο πάρκινγκ. Βρέθηκε αυτός ο χώρος, έγινε μία γρήγορη, προκαταρκτική διαμόρφωσή του σε χώρο στάθμευσης. Μόλις τελειώσει η τουριστική περίοδος θα προχωρήσουμε στην οριστική διαμόρφωσή του ως μόνιμου χώρου πάρκινγκ».

Μιλώντας για τα υπόλοιπα έργα που προγραμματίζει ο Δήμος, ο κ. Μανωλάκης μάς είπε ότι αυτά «αφορούν κυρίως σε γήπεδα, δρόμους και παιδικές χαρές, δηλαδή είναι έργα που έχουν να κάνουν με την καθημερινότητα των δημοτών». «Από κει και πέρα», πρόσθεσε, «κάνουμε τις επαφές και με τους τοπικούς εκπροσώπους στην κάθε περιοχή, ώστε σε κάθε περίπτωση να δώσουμε προτεραιότητα στην βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη».

Γ.Π

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ