Ο Γιώργος Ψυχογιός για την απώλεια του Παύλου Γερακάρη: “Μεγαλώσαμε πραγματικά με τη φωνή και την εικόνα του….”

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Π-Σ Γ. Ψυχογιός ανέφερε σε χθεσινή ανάρτησή του στο FB σχετικά με τον θάνατο του Δημοσιογράφου Παύλου Γερακάρη:

“Ο Παύλος Γερακάρης, που εμείς που ασχολούμαστε με τον αθλητισμό μεγαλώσαμε πραγματικά με τη φωνή και την εικόνα του, έφυγε από κοντά μας χτες στην Κορινθία, που αγαπούσε πολύ…

Άνθρωπος αξιοπρεπής και με ήθος που τίμησε την αθλητική δημοσιογραφία, μαχητικός συνδικαλιστής και πάντα νεανικός κι ενεργός όπου κι αν πήγαινε..

Τα θερμά και ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του..

Παραθέτω πιο κάτω την ανάρτηση των ανθρώπων του Vrachati Run με την οποία αποχαιρετούν τον Παύλο Γερακάρη, που ήταν και εκεί παρών…

“Στη μεγάλη οικογένεια του Vrachati Run εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια για τον πρόωρο και αδόκητο χαμό του αγαπητού μας συμπαραστάτη Παύλου Γερακάρη. Του έγκριτου αθλητικογράφου που αγάπησε όλη η Ελλάδα. Έντιμος, ευγενικός, δραστήριος, συναδελφικός, πρόσχαρης, με διαρκές ενδιαφέρον για το κοινό καλό, ο Παύλος Γερακάρης αγκάλιασε όποιο αθλητικό γεγονός λάμβανε χώρα στο Βραχάτι και στην ευρύτερη Κορινθία. Το Vrachati Run ήταν για τον ίδιο ένα κορυφαίο δρομικό γεγονός σπάνιας ομορφιάς και στάθηκε αρωγός του από την πρώτη στιγμή, προβάλλοντάς το με όποιο μέσο μπορούσε σε όλη τη χώρα.

Οι σκέψεις όλων μας είναι στην οικογένειά του, προς την οποία εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια!”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ