Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήρθε στα μέρη μας με πολύ καλό σκοπό…..Τί δήλωσε ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης

Ο αγαπημένος και γνωστός παρουσιαστής Γρηγόρης Αρναούτογλου βρέθηκε στην Κόρινθο. Δείτε τον λόγο αλλά και την πολύ σπουδαία πράξη του όπως και το σχόλιο του Δημάρχου Νίκυο Σταυρέλη στην δήλωση που ακολουθεί:  

“Αν μιλήσει κανείς με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου από κοντά, έστω και για λίγα λεπτά, μπορεί να καταλάβει τι είναι αυτό που τον κάνει τόσο αγαπητό και οικείο για τον καθένα που παρακολουθεί τις εκπομπές του. Είναι η ζεστασιά που εκπέμπει το χαμόγελό του, η δυνατή χειραψία του, ο αυθορμητισμός του, τα αθώα πειράγματά του, όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν μια τηλεοπτική προσωπικότητα εντελώς παράταιρη με όσα συμβολίζει συχνά η τηλεόραση.

Ο Γρηγόρης ήρθε σήμερα στην Κόρινθο, στο πλαίσιο των γυρισμάτων που κάνει για την εκπομπή του «Roadshow» στο νομό μας. Και είχε την ευγένεια να μας προσφέρει έναν απινιδωτή, αυτό το σπουδαίο ιατρικό εργαλείο, το οποίο κάποιες φορές μπορεί να κάνει τη διαφορά μεταξύ ζωής και θανάτου. Τον παρέδωσε στον πρόεδρο του χωριού, τον Νίκο Δεσποτάκη, για να τον εγκαταστήσει στο παλιό δημαρχείο του Περιγιαλίου, ώστε να καλύψει τις ανάγκες όλης της Δημοτικής Ενότητας Άσσου Λεχαίου, με μια παιγνιώδη ευχή: «να μην τον βγάλετε ποτέ από το κουτί του»!

Αυτό ευχόμαστε κι εμείς, Γρηγόρη…”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ