Ο Νίκος Ταχιάος στον Ισθμό. “Αποφασίσαμε έναν σχεδιασμό που θα απλοποιήσει τις μετακινήσεις και θα ελαχιστοποιήσει την οικονομική επιβάρυνση των περιοίκων”

Ο Υφυπουργός Υποδομών & Μεταφορών Νίκος Ταχιάος επισκέφθηκε  χθες, συνοδευόμενος από τον Γενικό Διευθυντή Συγκοινωνιακών Υποδομών, Δημήτρη Αναγνώπουλο, τα διόδια του Ισθμού από τα οποία, προς το παρόν, η διέλευση των κατοίκων των ομόρων δήμων πραγματοποιείται δωρεάν, με επίδειξη των απαραίτητων δικαιολογητικών .
Όμως, όπως δήλωσε ο κος Ταχιάος, “το μέτρο αυτό είναι ανεπαρκές και η ταλαιπωρία και το επιπλέον κόστος στις μετακινήσεις των κατοίκων, μετά την καθαίρεση της γέφυρας της Παλαιάς Εθνικής Οδού, στην αρχή της εβδομάδας, είναι προφανή.
Γι’ αυτό, συναντηθήκαμε με εκπροσώπους της παραχωρησιούχου εταιρείας, Ολυμπία Οδός Α.Ε. , συζητήσαμε αναλυτικά το ζήτημα και αποφασίσαμε έναν σχεδιασμό που θα απλοποιήσει τις μετακινήσεις και θα ελαχιστοποιήσει την οικονομική επιβάρυνση των περιοίκων. Αύριο, θα το ανακοινώσουμε δίνοντας στην παραχωρησιούχο εταιρεία την σχετική εντολή για τη συντομότερη δυνατή υλοποίηση των κατασκευαστικών παρεμβάσεων και εφαρμογή των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.”

Αναμένονται λοιπόν σημαντικές εξελίξεις για το σημαντικό αυτό θέμα που έχει προκύψει στην περιοχή μας και ιδιαίτερα για τους κατοίκους και τους εργαζόμενους γύρω από τον Ισθμό. 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ