Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με δεκαμελή αποστολή!

Ο Ναυτικός Όμιλος Κορίνθου στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με δεκαμελή αποστολή!. Στην κορυφαία εγχώρια διοργάνωση των ηλικιακών κατηγοριών, θα λάβει μέρος ο σύλλογος της πόλης μας με αποστολή δέκα αθλητών, από το Σάββατο 15.7 έως και την Δευτέρα 17.7.2023 στο ΟΑΚΑ, όπως μας ενημερώνει ο Ν.Ο.Κ. σε ανακοίνωση μέσω του FB ,στην οποία αναφέρει: “Οι αθλητές/τριες μας που έχουν δικαίωμα συμμετοχής είναι οι: Αντωνόπουλος Κων/νος, Γερουλάκη Μαρίλια, Δημάκης Άρης, Διαμαντίδης Χάρης, Ηλιάκης Γιώργος, Θεοδώρου Κομνηνή, Μαρτίκος Βασίλης, Μπουκουβάλα Μαρία, Στρατουδάκη Μελίζα και η Μαρία Τσάγρη.

Η αποστολή μας για την καλύτερη ξεκούραση των αθλητών μεταξύ των αγωνιστικών ενοτήτων, θα διανυκτερεύσει στο ξενοδοχείο Civitel.

Ενώ κατά την διάρκεια των αγώνων θα παρέχεται η δυνατότητα φυσικοθεραπείας, από τον πιστοποιημένο φυσικοθεραπευτή και παλιό αθλητή κολύμβησης Νίκο Ζαμαρία!

Να ευχηθούμε καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά και να εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πόλη μας!!”

Παράλληλα επισυνάπτει τα φύλλα αγώνος ανά ημέρα με τις ώρες και τις συμμετοχές των αθλητών , καθώς και τους συνδέσμους από όπου μπορείτε να παρακολουθήσετε τους αγώνες.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ