Ο Παναγιώτης Ρουστέμης μιλά στην hmerisiakorinthou.gr για τη συμμετοχή του στο φετινό Ράλι Ακρόπολις

Ο συντοπίτης μας οδηγός αγώνων Ράλι Παναγιώτης Ρουστέμης, ετοιμάζεται ξανά για …αγωνιστική δράση! Για το φετινό Ράλλι Ακρόπολις, που θα περάσει και από το νομό μας με δύο ειδικές διαδρομές στο Λουτράκι και τους Αγίους Θεοδώρους.  Η hmerisiakorinthou.gr επικοινώνησε μαζί του να μας μιλήσει για την συμμετοχή του στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις, που θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο. Ο κος Ρουστέμης μας είπε:

“Όπως και πέρυσι και πρόπερσι θα τρέξω στο Ράλλυ Ακρόπολις. Θα τρέξω με καινούργιο συνοδηγό, που είναι πολύ έμπειρος. Είναι ο Νίκος ο Πετρόπουλος. Έχει τρέξει με τους καλύτερους Έλληνες οδηγούς. Το αυτοκίνητο θα είναι ένα SKODA FABIA RS Rally 2, το οποίο έρχεται πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στόχος μας είναι η διάκριση στους Έλληνες και να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στους ξένους, στην κατηγορία των ξένων, στην WRC2.

Έχω συμμετάσχει στο Ράλλυ Ακρόπολις το 2018 όπου βγήκα 3ος Έλληνας, το 2021 που βγήκα 2ος Έλληνας και το 2022. Η διοργάνωση έχει τεράστιο ανταγωνισμό, είναι αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Οι καλύτεροι οδηγοί του κόσμου έρχονται στην Ελλάδα στο Ράλλυ Ακρόπολις για να αγωνιστούν και είναι τιμή μας που μπορούμε να τους συναγωνιστούμε.”

Εμείς του ευχόμαστε και πάλι καλή επιτυχία!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ