Ο Παντελής Θαλασσινός “ταξίδεψε” στη καλή μουσική όσους βρέθηκαν στη συναυλία του στους Αγίους Θεοδώρους

Η πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στους Αγίους Θεοδώρους, που πρόσφατα φωτίστηκε με νέα φωτιστικά, γέμισε από κόσμο, στη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής πλαισιωμένος από την ερμηνεύτρια Μαριάννα Ζάχου και τον εξαιρετικό Χρίστο Νινιό, έδωσαν χθες μια μοναδική συναυλία .

Μετά από πολλά χρόνια η καθιερωμένη εκδήλωση του Loutraki Festival μεταφέρθηκε από το Θέατρο Νότης Περιγιάλης στην περιοχή Μπεσκάκι, στο κέντρο των Αγίων Θεοδώρων, στην ανακαινισμένη πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως.

“Η πρόσφατη ανάπλαση που πραγματοποιήθηκε από το Δήμο Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, στοχεύει ώστε η πλατεία να αποτελέσει ένα νέο χώρο συνεύρεσης αλλά και χώρο διεξαγωγής δημοσίων θεαμάτων. Οι εκατοντάδες συμπολίτες μας αλλά και οι επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή που παρευρέθηκαν εχθές στη συναυλία και συμμετείχαν ενεργά στο πρόγραμμα, απέδειξαν ότι ο στόχος μας επετεύχθη!

Στο μουσικό μέρος της βραδιάς η ορχήστρα Opus της διοργάνωσης συνόδεψε ιδανικά τον Παντελή Θαλασσινό που ερμήνευσε έργα άλλων συνθετών αλλά και έργα από το προσωπικό του ρεπερτόριο που τόσο έχουμε αγαπήσει.

Όλη η πλατεία μια αγκαλιά τραγούδησε μαζί αγαπημένα του κομμάτια όπως το Ανάθεμα σε, Τα σμυρναίικια τραγούδια, το Να με αγαπάς κ.α. Ο Χρήστος Νινιός ερμήνευσε προσωπικά του κομμάτια και έργα του Θάνου Μικρούτσικου και η Μαριάννα Ζάχου έργα του Μάνου Χατζιδάκη αλλά και όχι μόνο!

Στο κανονάκι με την ορχήστρα συνέπραξε ο Πάνος Δημητρακόπουλος, ένας από τους καλύτερους μουσικούς του είδους.

Αξίζουν συγχαρητήρια  σε όλους τους μουσικούς και τους τραγουδιστές για την μοναδική βραδιά που μας χάρισαν. Το Φεστιβάλ έχει πραγματοποιήσει εξαιρετικές συναυλίες στους Αγίους Θεοδώρους και η χθεσινή ήταν σίγουρα μία από αυτές!” αναφέρει ο δήμος.

Το παρόν στη συναυλία έδωσαν εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής οι Αντιδήμαρχοι κ. Σακελλαρίου , κ Παπαθανασίου , κ. Ράτης , κ. Πέτρου , η Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Κορδαλή και ο τοπικός σύμβουλος κ. Μποζίκης .

Συνέχεια απόψε για το LoutrakiFestival με τη Μιρέλα Πάχου και τον Αδάμ Τσαρούχη στην παραλία Λουτρακίου, κάτω από το Δημαρχείο της πόλης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ