Ο Χρίστος Δήμας βράβευσε μια αναπτυσσόμενη εταιρεία animation και VFX στην τελετή απονομής των βραβείων Βιώσιμης, Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας του Ε.Ε.Α

Στην τελετή απονομής των βραβείων Βιώσιμης, Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, που πραγματοποιήθηκε χθες στο Κέντρο πολιτισμού “Σταύρος Νιάρχος” , παραβρέθηκε και βράβευσε ο Υφυπουργός Οικονομικών Χρίστος Δήμας. Κατόπιν δήλωσε: “Η γιορτή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας, έχει στόχο να αναδείξει τις καινοτόμες ιδέες που αναπτύσσονται από νέους και ταλαντούχους Έλληνες επιστήμονες και επιχειρηματίες.

Είχα τη χαρά να βραβεύσω τη Number 9. Μια αναπτυσσόμενη εταιρεία animation και VFX με έδρα την Αθήνα, η οποία μέσα σε λιγότερο από 2 χρόνια λειτουργίας διαθέτει ήδη μια ομάδα 35+ εξαιρετικά καταρτισμένων δημιουργών, που περιλαμβάνουν visual developers, animators και καλλιτέχνες CGI.

Τα τρέχοντα έργα της περιλαμβάνουν μια μεγάλη διεθνή παραγωγή 55 εκατομμυρίων ευρώ, 28 επεισοδίων, με τίτλο HIT – Heroes in Training – μια ιστορία ενηλικίωσης των Αρχαίων Ελλήνων θεών.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους νικητές, αλλά και στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, που αναδεικνύει και υποστηρίζει την μικρομεσαία επιχειρηματικότητα”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ