Ο Χρίστος Δήμας εγκαινίασε με τον Κ. Χατζηδάκη και τον Διοικητή της ΑΑΔΕ το νέο Κέντρο Βεβαίωσης και Είσπραξης (ΚΕ.Β.ΕΙΣ.) της ΑΑΔΕ στην Θεσσαλονίκη

Ο Υφυπουργός Χρίστος Δήμας από την Θεσσαλονίκη και τα εγκαίνια του νέου Κέντρου Βεβαίωσης και Είσπραξης (ΚΕ.Β.ΕΙΣ.) της ΑΑΔΕ αναφέρει:
“Οι συνθήκες που αντίκριζε ο πολίτης μέχρι πριν από μερικά χρόνια όταν επισκεπτόταν την εφορία, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την εξυπηρέτηση που παρέχουν και τις δυνατότητες που προσφέρουν οι σημερινές υπηρεσίες. Πλέον αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες η Πολιτεία έχει κάνει ένα σπουδαίο βήμα προς τα εμπρός και οι υπηρεσίες της είναι πολύ πιο φιλικές για τον πολίτη, ταχύτερες, ευκολότερες και συνεπώς πιο αποτελεσματικές και αποδοτικές.
Σήμερα στη Θεσσαλονίκη με τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Kostis Hatzidakis εγκαινιάσαμε το νέο και υπερσύγχρονο Κέντρο Βεβαίωσης και Είσπραξης (ΚΕ.Β.ΕΙΣ.) της ΑΑΔΕ. Είχα την ευκαιρία να συζητήσω με υπηρεσιακά στελέχη για την πρόοδο των διαδικασιών και να μιλήσω για τους στόχους που έχουμε θέσει.
Τόνισα πως η Κυβέρνηση υλοποιεί τις προγραμματικές της δηλώσεις έχοντας μειώσει σημαντικά τους φόρους από το 2019 και αυτό θα εξακολουθήσει να κάνει όσο το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά μας περιθώρια.
 Θερμά συγχαρητήρια στον διοικητή και σε όλα τα υπηρεσιακά στελέχη της ΑΑΔΕ για το έργο που συντελούν για τους πολίτες και για την Πολιτεία. Λίγο νωρίτερα επισκέφτηκα τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ) όπου πραγματοποιήσαμε σύσκεψη εργασίας και συζητήσαμε για την επιχειρηματική και εξαγωγική δραστηριότητα.”

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ