Παν. Λουζιώτης στην hmerisiakorinthou.gr: Το Επιμελητήριο Κορινθίας ήταν αυτονόητο ότι θα είχε μια πραγματικά δυναμική και αξιόλογη παρουσία στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Με πολύ μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται η παρουσία του Επιμελητηρίου Κορινθίας στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, η οποία ολοκληρώνεται στις 15 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της οποίας καταγράφεται μεγάλη συμμετοχή Κορινθιακών επιχειρήσεων. Είναι πολύ σημαντικό για τις τοπικές μας επιχειρήσεις και για όλη την Κορινθία ότι επετεύχθη ευρεία προβολή αγροτικών και άλλων προϊόντων και επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του νομού μας. Επίσης σημαντικό ρόλο έχουν και οι επιχειρηματικές επαφές που πραγματοποιούνται . 

Για τη συμμετοχή των Κορινθιακών επιχειρήσεων στη ΔΕΘ και τα οφέλη που επιφέρει η παρουσία τους στο Περίπτερο 2 της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και στο stand νούμερο 22 , μίλησε στην hmerisiakorinthou.gr o πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κορινθίας κ. Παναγιώτης Λουζιώτης, ο οποίος δήλωσε:

«Το Επιμελητήριο Κορινθίας συμμετείχε για μία ακόμη φορά στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Με τον οργανισμό που διοργανώνει τη ΔΕΘ είμαστε σε μία αγαστή συνεργασία κι έχουμε αρκετά πράγματα που κάνουμε και διοργανώνουμε μαζί. Άρα, λοιπόν ήταν αυτονόητο ότι το Επιμελητήριο θα είχε μια πραγματικά δυναμική και αξιόλογη παρουσία εκεί.

Είχαμε τη χαρά, στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, πέραν των δύο επιχειρήσεων που εξέθεταν τα προϊόντα τους και ήταν εκεί, να έχουμε πληθώρα Κορινθιακών επιχειρήσεων που συμμετείχαν στο περίπτερο του Επιμελητηρίου, από τον πρωτογενή τομέα, επιχειρήσεις όπως είναι η Μανδρέκας Γαλακτοκομικά, η Φάρμα Μητσόπουλος, η Ένωση Οινοποιών, με περισσότερες ετικέτες διαφορετικών κρασιών, επιχειρήσεις με παραδοσιακά όσπρια από την περιοχή του Φενεού και της Γκούρας, επιχείρηση που παράγει πετιμέζι και άλλες επιχειρήσεις με όλα τα προϊόντα τα οποία πραγματικά μάς δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε περήφανοι για τον νομό Κορινθίας.”

 Και συνεχίζοντας ο κ. Λουζιώτης μας είπε:

“Γίνανε πάρα πολλές συναντήσεις και με άλλους προέδρους Επιμελητηρίων και με υπηρεσιακούς παράγοντες και με Υπουργούς, όπου συζητήθηκαν διάφορα θέματα που αφορούν το επιχειρείν, όχι μόνο το Κορινθιακό. Και μιλήσαμε και ανταλλάξαμε απόψεις και προτάσεις, οι οποίες έχουν ως σκοπό να κάνουν καλύτερη την καθημερινότητα όλων των επιχειρήσεων.

Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα και το αποτύπωμα το οποίο έχουμε γράψει από την παρουσία του Επιμελητηρίου που συνεχίζεται όλη αυτή την εβδομάδα στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης είναι θετικό.

Μπορώ να πω ότι και στην Κεντρική Ένωση, στην Γενική μας Συνέλευση, σημειώθηκαν παρατηρήσεις και θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με παρεμβάσεις και με πολιτικές οι οποίες θα μάς βοηθήσουν για να έχουμε ευκολότερη καθημερινότητα. Όπως για παράδειγμα αυτό που ζητάμε όλοι, την κατάργηση του ψηφιακού τέλους, το οποίο έρχεται στις συναλλαγές και θεωρούμε ότι είναι ένα μέτρο το οποίο δεν είναι προς το συμφέρον των Επιμελητηρίων.

Ακούσαμε τα μέτρα που εξήγγειλε ο πρωθυπουργός, ορισμένα βρίσκονται προς τη σωστή κατεύθυνση. Για να είμαστε ειλικρινείς όμως περιμένουμε ακόμη περισσότερα και περιμένουμε και με μεγαλύτερη γρηγοράδα να προχωρήσουν τα διάφορα έργα, γιατί είναι απαραίτητο να στηρίξουμε τη ραχοκοκκαλιά της ελληνικής οικονομίας, που είναι οι επιχειρήσεις και οι άνθρωποι οι οποίοι επιχειρούν σ’ αυτές.

Μπορούμε να πούμε ότι η 88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης είχε επιτυχία και, προσωπικά Κορινθιακή επιτυχία, αλλά και γενικά για την επιμελητηριακή κοινότητα.

Είμαστε στο Περίπτερο 2 όπου βρίσκονται όλα τα stands της Κεντρικής Ένωσης. Είμαστε στο stand νούμερο 22.»

Γ.Π

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ