Περισσότεροι από 3.000 θεατές στην εκδήλωση – αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη στο Βραχάτι. Δεν κατάφερε να παραστεί ο Χάρης Δούκας λόγω θανάτου Δημοτικού Υπαλλήλου

Ήταν μία εξαιρετική εκδήλωση αυτή που πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στο Βραχάτι και την διοργάνωσε ο Δήμος Βέλου – Βόχας, αφιερωμένη στον αείμνηστό Μίκη Θεοδωράκη. 

Περισσότεροι από 3.000 θεατές, παρακολούθησαν στο λιμάνι της πόλης, την συναυλία αφιέρωμα στον μεγάλο καλλιτέχνη, σύμφωνα με τον Δήμο .

Συντροφιά με την φωνή του σπουδαίου  και αγαπημένου τραγουδιστή Κώστα Μακεδόνα, τον Πάνο Πετράκη και την Χρυσηίδα, που τραγούδησαν έργα του μεγάλου συνθέτη  και άκουσαν αφηγήσεις από την αντιδικτατορική δράση του.

Στην  εκδήλωση ο Δήμος τίμησε και τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκο Ταγαρά “για την μεγάλη βοήθεια που προσφέρει στις  προσπάθειες που κάνει ο δήμος για να επιλύσει τα μεγάλα και σοβαρά του θέματα, αλλά και για την στήριξη του στον Μίκη, την περίοδο που ήταν Νομάρχης Κορινθίας”, όπως ανέφερε μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Θανάσης Μανάβης.

Προσκεκλημένος του Δημάρχου Θανάση Μανάβη στην χθεσινή εκδήλωση ήταν και ο Δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Χάρης Δούκας , ωστόσο, ο θάνατος δημοτικού υπαλλήλου, δεν επέτρεψε στον δήμαρχο Αθηναίων, να συμμετέχει στην μουσική εκδήλωση και όπως είπε ο δήμαρχος Θανάσης Μανάβης, αυτό είναι απολύτως σεβαστό.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ