Περιφέρεια και Δήμοι του νομού μας καλούν τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί με την επιδείνωση του καιρού

Η Κορινθία αναμένεται να “χτυπηθεί” τις επόμενες ώρες από έντονα καιρικά φαινόμενα, όπως καταιγίδες, χαλάζι, κεραυνούς και ανέμους και έτσι Περιφέρεια και Δήμοι συνιστούν στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 

Ο Δήμος Σικυωνίων και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων εξέδωσαν χθες ανακοίνωση αναφέροντας :

Δήμος Σικυωνίων: Σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αύριο Πέμπτη (04-07-24) από το μεσημέρι και έως αργά το απόγευμα  την περιοχή μας θα πλήξουν ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

‼️ Ως εκ τούτου, καλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να επιδείξουν σύνεση και υπευθυνότητα στη συμπεριφορά τους και στη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας, στη συνεργασία τους με τις αρχές και στην εφαρμογή των οδηγιών της Πολιτικής Προστασίας και κυρίως να προσέξουν τις μετακινήσεις τους κατά την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων.

Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων:

‼️ Επιδείνωση καιρού με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, μεγάλη συχνότητα κεραυνών και τοπικές χαλαζοπτώσεις.

Ολόκληρη η Π.Ε. Κορινθίας και ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων τίθενται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας Πολιτικής Προστασίας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ