Ποδόσφαιρο: Νίκη με 2-0 για τον ΠΑΣ Κόρινθο, ήττα για τον ΠΑΣ Κύψελο με 4-2 στους αγώνες του Σαββατοκύριακου

Ο ΠΑΣ Κόρινθος νίκησε με 2-0 την “Αθλητική Ένωση” Μεσολογγίου και πέρασε μόνος πρώτος στον Όμιλο , στον σημερινό αγώνα . Όπως αναφέρει η τοπική μας ομάδα: ” Η ομάδα μας μπήκε δυναμικά στο παιχνίδι και σκόραρε μόλις στο 3’ με τον Rojano ! Ακολούθησαν πολλές ευκαιρίες με τους Rojano (2) Ζαχαράκη (2) ,ένα δοκάρι με τον Νικολάου και ακόμα 2 ευκαιρίες με Παπαχρήστο και Δερμιτζάκη. Το τελικό 2-0 έκανε ο Παπούλης στο 80’ για να σφραγίσει τη νίκη. Το σφύριγμα της λήξης μας βρήκε στην πρώτη θέση του ομίλου μας!

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν :

15 ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ

3  ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ

4 ΚΑΛΟΥΣΗΣ

5 ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

18 ΝΙΚΟΛΑΟΥ

6 ΑΝΑΣΤΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

8 ΧΑΛΑΤΣΗΣ / ΜΕΡΚΟΥΡΗΣ 70’

9 ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ / ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ  75’

11 ΠΑΠΟΥΛΗΣ

14 ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ

19 ROJANO / ΓΕΩΡΓΙΟΥ 89’”

Με 4-2 έχασε χτες ο ΠΑΣ Κύψελος στους Αγίους Θεοδώρους με την τοπική ομάδα και η ομάδα του Συνοικισμού αναφέρει για τον αγώνα: “Στα πρώτα 15′ βρεθήκαμε πίσω με 2-0. Η ομάδα αντέδρασε άμεσα κ στο δεύτερο ημίχρονο έκανε πολλές καλές φάσεις παίζοντας όμορφη μπαλίτσα. Στο 3-2 είχαμε 2-3 χαμένες ευκαιρίες μέσα στην περιοχή με τουλάχιστον μία αμφισβητούμενη φάση.

Ντασης, Γκιγκελος, Κινγκ (46′ Βραζιος),  Στριμενοπουλος, Μπέκος, Μιτράκος, Βασίλας (46′ Κοστουρος), Βλάχος, Τσοχανταρης, Αμπαδιωτακης, Αραπογλου.

Τα γκολ ο Αμπαδιωτακης κ Αραπογλου, και οι δύο με ωραίες προσωπικές ενέργειες.

Βλάχος πήγε πολύ καλά, Αραπογλου πολύ μαχητικός, Μητρακος με πολλά χιλιόμετρα, Βραζιος κ αυτός πολύ καλος. Ο Αμπαδιωτακης όμως πολύ δημιουργικός”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ