Ποδόσφαιρο: “Χρυσό” Γκολ του Καμαρού χάρισε τη Νίκη στον Α.Ο.Λουτρακίου!” στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος

Νικητής ο Α.Ο Λουτρακίου στην πρώτη αναμέτρηση του Πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στο “Θώδειο” στάδιο Λουτρακίου.

Η ομάδα αναφέρει: Στην αναμέτρηση  της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ο ΑΟΛ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κερδίζοντας με 1-0 την Μαλεσίνα, χάρη σε ένα καθοριστικό γκολ του Καμαρού στο 85ο λεπτό. Η ομάδα του ΑΟΛ μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και, παρά την αρχική πίεση των αντιπάλων, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην άμυνα.

⚽️ Η αρχική σύνθεση του ΑΟΛ αποτελούταν από τους: Τουργέλης, Στρατίκης, Δημητρίου, Γκούμας, Αργυρόπουλος, Πετρίδης, Καμαρός, Λημνιώτης, Παπαγεωργίου, Δαμουλιάνος, Βασίλας.

Η ενδεκάδα της ομάδας της Φθιώτιδας αποτελούταν από τους Τουρκοχωρίτη, Cella, Κυρολιβάνο, Μούτσο, Muscas, Δέδε, Μακρόπουλο, Δούβαρα, Αλεξίου, Σταματάκη και Βαλαβανίδη. Παρά τις προσπάθειές τους, δεν κατάφεραν να περάσουν τη συμπαγή άμυνα του ΑΟΛ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν πιο έντονο, με τον ΑΟΛ να αυξάνει την πίεση και να δημιουργεί πολλές ευκαιρίες για γκολ. Η επιμονή και το πάθος της ομάδας ανταμείφθηκαν σχεδόν στο τέλος της αναμέτρησης, όταν ο Καμάρος βρήκε δίχτυα στο 85ο λεπτό, χαρίζοντας μια δίκαιη και πολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Με αυτό το θετικό ξεκίνημα, ο ΑΟΛ  δείχνει ότι έχει τις δυνατότητες να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα. Την επόμενη Κυριακή, η ομάδα θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Αμαρυνθιακό, σε ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, όπου θα προσπαθήσει να συνεχίσει με νίκη την πορεία της.”

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ