Προετοιμασμένος & έτοιμος για το Ράλλυ Ακρόπολις δηλώνει στην hmerisiakorinthou.gr ο Παναγιώτης Ρουστέμης με το ολοκαίνουργιο SΚODA FABIA RS

Για την 5η κατά σειρά συμμετοχή του στο Ράλλυ Ακρόπολις μίλησε στην hmerisiakorinthou.gr o διακεκριμένος Κορίνθιος οδηγός Ράλλυ Παναγιώτης Ρουστέμης, ο οποίος είναι καλά προετοιμασμένος για την διοργάνωση. 

Το Ράλλυ Ακρόπολις 2024 ξεκινά την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου από τη Λαμία, με τον Παναγιώτη Ρουστέμη να είναι το φαβορί για την κατάκτηση της 1ης θέσης ανάμεσα στους Έλληνες οδηγούς που θα συμμετάσχουν και με μεγάλες πιθανότητες για μια πολύ καλή επίδοση και στην γενική κατάταξη της κατηγορίας WRC2 στην οποία αγωνίζεται.

Ας δούμε τι μας είπε ο Παναγιώτης Ρουστέμης στη συνέντευξη που μας παρεχώρησε:

Ερ: Κύριε Ρουστέμη, πείτε μας λίγα λόγια για τη συμμετοχή σας στο φετινό Ράλλυ Ακρόπολις.

Απ: Είναι το 5ο Ράλλυ Ακρόπολις που τρέχω στα 26 μου χρόνια. Σ’ όλα αυτά τα Ράλλυ Ακρόπολις ήταν μαζί μας ο Μάριος Ηλιόπουλος που είναι και φέτος δίπλα μας και είναι και ο μέγας χορηγός μας. Έχουμε και άλλους χορηγούς οι οποίοι στηρίζουν το έργο και την προσπάθειά μας για τον αγώνα του παγκοσμίου πρωταθλήματος, όπως είναι ο Πιέτρης (catering), η Φάρμα Μητρόπουλος, ΚΕΜΑ Μαυροειδής, που είναι εταιρία με αυτοκίνητα, οι 4 ΤΡΟΧΟΙ, η Rent a Car Ρουστέμης και η Samp Trans, του κ. Σαμπατιανάκη που είναι από την Κόρινθο.

To αυτοκίνητο που θα τρέξω είναι ένα ολοκαίνουργιο SΚODA FABIA RS, που είναι στην κατηγορία WRC2, και ευελπιστούμε για την 1η θέση στους Έλληνες.

Ερ: Θυμίστε λίγο, τις προηγούμενες τέσσερις φορές που συμμετείχατε πώς τα είχατε πάει; Τι επιδόσεις είχατε;

Απ: Το 2020 ήμουν πρωταθλητής Ελλάδος, το 2021 είχα τερματίσει 2ος με διαφορά 7 δευτερόλεπτα πίσω από τον 1ο Έλληνα και 4ος στη γενική κατάταξη του WRC2. Τις επόμενες χρονιές ήμουν αρκετά ψηλά στην γενική κατάταξη, αλλά μια έξοδος, το 2022, και ένας τραυματισμός του συνοδηγού μου, πέρυσι, το 2023, δεν μου επέτρεψαν να ολοκληρώσω τον αγώνα.

Ερ: Τι βλέπετε γι’ αυτό τον αγώνα; Θα έχει καλό ανταγωνισμό;

Απ: Στο φετινό αγώνα συμμετέχουν και πάλι οι καλύτεροι οδηγοί του κόσμου. Το Σάββατο είναι και η ειδική στους Αγίους Θεοδώρους και στα Πίσια. Υπάρχει μεγάλος συναγωνισμός, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Το Σάββατο θα δοκιμάσουμε και το αυτοκίνητο, για να δούμε τις αναρτήσεις και να ρυθμίσουμε ό,τι άλλο χρειάζεται και θα είμαστε πανέτοιμοι.

Ερ: Πόσα χιλιόμετρα είναι η ειδική διαδρομή στην Κορινθία;

Απ: Στους Αγίους Θεοδώρους η ειδική διαδρομή είναι 24 χιλιόμετρα και στα Πίσια είναι 11, όλα χωματόδρομοι.

Στο σύνολό του ο αγώνας είναι 303 (αγωνιστικά) χιλιόμετρα. Ξεκινά από τη Λαμία και κατεβαίνει μέχρι τους Αγίους Θεοδώρους, αλλά έχει κι άλλες ειδικές διαδρομές, όπως στη Θήβα, στην Ελάτεια και το Σάββατο το βράδυ έχει και μία super ειδική στο Σείριο κοντά στην έξοδο για Μαλακάσα.

*Ευχόμαστε στον συντοπίτη μας οδηγό Καλή επιτυχία!!!

Γ.Π

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ