Πυροβολισμοί στο Αλεποχώρι – 70χρονος : ” Δεν ήθελα να σκοτώσω αλλά να εκφοβίσω”

Την δική του εκδοχή μετά τους πυροβολισμούς εναντίον των ανήλικων παιδιών που μπήκαν τα ξημερώματα της Παρασκευής στην αυλή του σπιτιού του στο Αλεποχώρι, έδωσε ο 70χρονος . Τα δύο ανήλικα παιδιά που τραυματίστηκαν , ευτυχώς νοσηλεύονται εκτός κινδύνου. Το ένα παιδί αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά τη χειρουργική επέμβαση που υποβλήθηκε στο μάτι. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται και το δεύτερο παιδί μετά τους πυροβολισμούς που δέχτηκαν από τον 70χρονο.

Όπως δήλωσε ο δράστης, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή, δεν ήθελε να σκοτώσει αλλά να εκφοβίσει , την  στιγμή που οι ανήλικοι και οι γονείς τους δεν μπορούν να πιστέψουν όπως ισχυρίζονται πως ένα παιγνίδι μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Ο κατηγορούμενος , αναφέρει απόψε το in.gr , (από όπου και η φωτογραφία) ,μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, είπε μεταξύ άλλων,  «Δηλώνω απόλυτα συντετριμμένος για την εξέλιξη των πραγματικών περιστατικών για τα οποία καμία πρόθεση είχα! Πίστευα ότι είχαν μπει στην ιδιοκτησία μου κλέφτες ή ληστές. Φοβήθηκα για τη ζωή μου και τη σωματική μου ακεραιότητα και χωρίς να μπορώ να διακρίνω αν είναι ενήλικες ή ανήλικοι, αν οπλοφορούσαν ή όχι, πυροβόλησα όχι προς το μέρος που βρισκόντουσαν οι δυο σωματότυποι που ίσα -ίσα μπορούσα να διακρίνω σε συνθήκες απόλυτου σκότους αλλά προς την πλευρά των υψηλών θάμνων -φυλλωσιών με έναν και μόνο σκοπό: να τους εκφοβίσω και όχι φυσικά να τους σκοτώσω. Εκεί όπου δυστυχώς βρισκόντουσαν κρυμμένοι οι ανήλικοι που τραυματίστηκαν που δεν μπορούσα σε καμία περίπτωση να διακρίνω!».

Ο 70χρονος την Τρίτη θα απολογηθεί στον ανακριτή.

«Είχε δεχθεί επιθέσεις στο παρελθόν, είχε φοβηθεί» σημείωσε ο δικηγόρος του 70χρονου.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ