Πυροσβέστες, ως ιπτάμενοι Άγιοι Βασίληδες προσγειώθηκαν στους προαύλιους χώρους  νοσοκομείων της Κρήτης και μοίρασαν δώρα, χαμόγελα, ευχές και γλυκίσματα

Πυροσβέστες, ως ιπτάμενοι Άγιοι Βασίληδες προσγειώθηκαν στους προαύλιους χώρους  νοσοκομείων της Κρήτης, μοιράζοντας δώρα, χαμόγελα, ευχές και γλυκίσματα στα νοσηλευόμενα παιδιά και τις οικογένειες τους, αλλά και σε κάθε ασθενή και εργαζόμενο του νοσοκομείου.

Πιστοί στο ραντεβού τους οι Πυροσβέστες, με τους μικρούς και μεγάλους ασθενείς νοσοκομείων της Κρήτης, πραγματοποιήθηκαν Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου (ΠαΓΝΗ), στην Παιδιατρική Κλινική του Γ.Ν.Η. “Βενιζέλειο-Πανάνειο”, στο Γενικό Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου, στο Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Χανίων “Άγιος Γεώργιος” και στο Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου.

Για μια ακόμη χρονιά, είχαν την ευκαιρία να εισπράξουν τα ομορφότερα χαμόγελα από μικρούς αλλά και μεγάλους ασθενείς, όπως αναφέρει το Π.Σ .

Παράλληλα, μικτές μπάντες παιάνισαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, πλαισιώνοντας μουσικά την ατμόσφαιρα.

Τις εκδηλώσεις διοργάνωσαν η Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κρήτης και το Σωματείο Πυροσβεστών Ηρακλείου «Τρεις Παίδες εν Καμίνω» που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ