“Σαφή εντολή να πέσει άπλετο φως..” – Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού για το θέμα των υποκλοπών

Δηλώσεις σχετικά με την υπόθεση των τηλεφωνικών υποκλοπών, αναμένεται να γίνουν αύριο από τον πρωθυπουργό ,  σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα αθηναϊκά Μ.Μ.Ε  μετά τις παραιτήσεις του στενού του συνεργάτη, Γρηγόρη Δημητριάδη και του διοικητή της ΕΥΠ, Παναγιώτη Κοντολέοντα. Όπως επίσης έχει τονίσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου,ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει σαφή εντολή να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση, αναφερόμενος στην υπόθεση με το Νίκο Ανδρουλάκη .

«Η κυβέρνηση έχει εξαρχής ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που ορίζει ο νόμος, και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε. Όλες οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο: με πλήρη θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος..” δήλωσε  μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ως απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ που ζήτησε την παραίτηση του πρωθυπουργού κάνοντας λόγο για πρωτοφανή «δημοκρατική εκτροπή».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ