Σκακιστική Ακαδημία Κορινθίας: “Ελάτε μαζί μας και φέτος για πολλές σκακιστικές περιπέτειες, ταξίδια και νέες επιτυχίες”

Η Σκακιστική Ακαδημία Κορινθίας ξεκινάει τα φετινά μαθήματα τη επόμενη εβδομάδα όπως και τις εγγραφές και αναφέρει: “Η Αργώ ξεκινάει για 14ο χρόνο το ταξίδι της.
Η Ακαδημία του Αργοναύτη ανοίγει και φέτος τις πόρτες της σε όλους και όλες, μικρούς και μεγάλους να μυηθούν στον μαγικό κόσμο του Σκακιού.
Τα μαθήματα μας ξεκινούν στις 14 Σεπτεμβρίου ημέρα Σάββατο.
Οι εγγραφές ξεκινούν απο την Δευτέρα 09 Σεπτεμβρίου απο τις 09:00 μεχρι τις 14:00 το πρωί στο τηλέφωνο 6973397624 καθώς και στo email argonaytis.chess@gmail.com. Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων στα σχολεία που θέλουν να ξεκινήσουν το σκάκι σαν δραστηριότητα μπορούν να καλούν επίσης στο ίδιο τηλέφωνο.
Θα σας περιμένουμε να τα πούμε απο κοντά στην Ακαδημία του Συλλόγου, Κολιατσου 112 , στο τέρμα του Πεζόδρομου καθε Σάββατο απο τις 09:00 μεχρι τις 17:00 το απόγευμα. Και φέτος θα λειτουργήσουν τμήματα στο Λουτράκι και στο Πάσιο , καθώς και σε πολλά δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της περιοχής μας.
Ελάτε μαζί μας και φέτος για πολλές σκακιστικές περιπέτειες , ταξίδια και νέες επιτυχίες”.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ