Υλικά
- 1 πακέτο κοφτό μακαρονάκι ή χυλοπίτες
- · 1 κονσέρβα ψιλοκομμένες ντομάτες
- · 1/4 κιλό τυρί κασέρι
- · 1/4 κιλό τυρί γκούντα
- · 1/4 κιλό τυρί ρεγκάτο
- · 1/4 κιλό μπέικον κομμένο σε κομμάτια
- · 500 ml κρέμα γάλακτος
- · 2 αυγά
- · Λίγο Βιτάμ Culinesse
Εκτέλεση
- Βράζουμε τα ντοματάκια με λίγη ζάχαρη και Βιτάμ Culinesse, μέχρι να δέσει η σάλτσα.
- Τρίβουμε όλα τα τυριά μαζί και βράζουμε τις χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι για 10 λεπτά. Τα σουρώνουμε και ρίχνουμε λίγο Βιτάμ Culinesse.
- Βάζουμε μια στρώση χυλοπίτες ή κοφτό μακαρονακι σε 1 πυρέξ και απλώνουμε επάνω τους την σάλτσα ντομάτας.
- Ρίχνουμε το μισό τυρί και, από πάνω του, απλώνουμε το μπέικον. Προσθέτουμε και τις υπόλοιπες χυλοπίτες ή το κοφτό μακαρονάκι και απλώνουμε και το τυρί που έμεινε.
- Χτυπάμε σε 1 μπολ τα 2 αυγά με την κρέμα γάλακτος και το απλώνουμε στο μείγμα των ζυμαρικών.
- Ψήνουμε στους 200°C, μέχρι να ροδίσει.
vitam.gr